Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.4.  2018

Co nás čeká tento rok je zatím ve hvězdách. Nějaké plány sice máme, ale až čas ukáže, co z nich se stane realitou a co ne. Po spoustě let už nemám potřebu být součástí každého závodu v okolí. Momentálně dávám přednost procházkám a Berryho učím spíš blbinky a různé triky.
​Zkoušky ani závody tento rok zatím nějak neprožívám a ani natrénováno na ně zatím moc nemáme.
​Začátekem roku jsem já i Berry byly trošku zdravotně mimo (já - koleno, chřipka a Berry - nožka). Doufám, že naše zdravíčka se proberou a rozkvetou do síly stejně tak jako nadcházející jaro a teplíčko nás vytáhne nejen ven na prochajdičky ale konečně i na cvičák vytvářet nějaké hodnoty ;)

 

 

30. 3. 2017

Další rok je tu. Nějaké ty plány sice jsou, ale tréninky se přiznávám docela flákám hlavně já. Berry by i makal. Konečně jsem dospěla k závěru, že už si nemáme a nemusíme cokoliv dokazovat. Co jsem chtěla to máme - OB3, IHT3 TS. Máme nejen složené zkoušky, ale s trochou štěstí se i moc pěkně umisťujeme na závodech. Možná je na čase najít si nějaké jiné vyžitý typu DD nebo NW. Hlavní je, aby nás to bavilo a vydrželo zdravíčko. Přeci jen si  musím přiznat, že Beroušovi už táhne na 8 rok a je potřeba rozmýšlet co a jak.

Z našich letošních úspěchů:
​v KCHBO se Berry stal Klubovým šampionem práce v pasení a zároveň i Klubovým šampionem práce v obedience. Je to teprve druhým pes, který se může pyšnit dvěma tituly klubového šampiona za celou dobu existence klubu.
​Na našich první OB závodech (se štěstím) na Slovensku Berry získal stejné body jako pes, co již x let reprezentují ČR na MS. Nakonec z toho bylo po součtu cviků krásné 2.místo (z asi 6-ti bocek) :)

Krom tréninků OB a pasení momentálně hlavně procházkujeme. Pokud je možnost vyrážíme na delší prochajdy a kocháme se v přírodě. Naše další oblíbená činnost kochání se na gauči samozřejmě zůstává :D

 

20170211-dsc_4576w.jpg20170211-dsc_4591w.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár krásných foteček z našeho zimního profi focení s Ivka Popovská Photography

Moje roztomilá surikatka :)