Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po mírném zvažování jsem se rozhodla, že si ještě zkusíme zazávodit v ZOPkách. Využila jsem toho, že se v Brně na Zetoru koná závod O pohár Zetoru a s Berrym se přihlásila. Spolu s námi tam jako vždy jela i Pavla s Matyldou-no jak jinak než s nima by jsme se tam dostali:-)

Závodilo se první zářijovou sobotu. Počasí si postavilo hlavu a celý den bylo řádně zamračené. A v průběhu se tak rozpršelo, že závod se musel na chvíli i přerušit. Cestu do Brna jsem si detailně naplánovala a vytiskla vše v nálažitém detailu. Z toho plnyne, že jsme asi jen 7x špatně odbočily a jen 1x najeli do protisměru na křižovatce:-) Rychle jsem zařadili zpátečku a nakonec šťastně dojeli. A to se přece počítá.

V areálu Zetoru jsme zaparkovali a vytáhly naše klece(na místní odkladačky jsme moc nespoléhali i když se ukázalo, že jich tam bylo dost). Já si vylosovala startovní číslo 3-stejně jako při závodech v Krpoli. V 9hod jsme začali. I když jsem poctivě trénovala oční kontakt, tak naše chůze připomínala stopařský závod:-(Čumák dolůČumák nahoru

 

Berry mi sice šel u nohy, ale čumák měl přilepený k zemi. Všechny individuální cviky jsme zvládli. Pak přišli na řadu skupinové a speciální cviky. Ty už byly zase o něco lepší. Dokonce jsem zmákli i přenášení cizí osobou za 10bodů. Celkem jsme vybojovali 84bodů-stejně jako v Krpoli-tak to už je asi začarovaný nebo co?

Jelikož jsme celou dobu od 8 do 15hod strávili v promočených botách a skoro neustále mrholilo až lilo odnesla jsem si kromě 8. místa, diplomu, plyšáka a několika dalších drobností také pořádné nachlazení. Ale co nakonec každá zkušenost je dobrá!

Fotoreportáž z této akce najdete ZDE